A hálózati és az IT Security megoldások szakértője

A hálózati és az IT Security megoldások szakértője

A PANOR és a Palo Alto együtt az elsők között

Panor Informatika Zrt.  - 2023-06-29T125944.842.png

A PANOR Informatika Zrt. az elsők között telepített Palo Alto 1400-as sorozatú tűzfalat Magyarországon. 

A Palo Alto 1400-as sorozat jelentősen magasabb teljesítményt nyújt a 800-as sorozathoz képest, mindemellett rendelkezik mGig portokkal is, illetve az árazása is jóval kedvezőbb az elődjénél. Az újgenerációs hardveres komponensek és az optimalizált szoftveres algoritmusok révén az 1400-as sorozat képes nagyobb forgalmat és terhelést kezelni anélkül, hogy a teljesítmény csökkenne.

Panor Informatika Zrt.  - 2023-06-29T125527.546.png

Miért is választják az ügyfelek a Palo Alto 1410-et?

 

  1. A legfejlettebb technológia: a Palo Alto tűzfal a legújabb technológiát alkalmazza a hálózatbiztonság terén. Az átfogó fenyegetésfelderítés és a speciális intelligencia algoritmusok lehetővé teszik, hogy azonnal észlelje és blokkolja a különböző kibertámadásokat. Ezzel megbízható védelmet biztosít a hálózatának.
  2. Dinamikus hálózatkezelés: a Palo Alto tűzfal kiválóan alkalmazkodik a változó üzleti környezethez. Az intelligens hálózatkezelési funkciók lehetővé teszik, hogy a mérnökök könnyedén konfigurálják és ellenőrizzék a tűzfalat, valamint optimalizálják a forgalmat és a hozzáféréseket az adott igények szerint.
  3. Egyszerű integráció más rendszerekkel: a Palo Alto tűzfal könnyen integrálható más biztonsági rendszerekkel és alkalmazásokkal. Ez lehetővé teszi, hogy a mérnökök hatékonyan kezeljék az összetett hálózati infrastruktúrát egyetlen felhasználóbarát felületen keresztül.
  4. Folyamatos támogatás és frissítések: a Palo Alto a folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően mindig lépést tart a változó kiberfenyegetésekkel. A cég gondoskodik a folyamatos támogatásról és a biztonsági frissítésekről, hogy megakadályozzák az ismert és ismeretlen sebezhetőségeken keresztüli támadásokat.

 

Ön is próbálja ki a Palo Alto tűzfal hatékonyságát és megbízhatóságát! Kérjen ingyenes konzultációt az alábbi űrlap kitöltésével.

 

LinkedIn
Érdeklődés * 
Név * 
Email * 
Telefon  
Üzenet  

Adja meg a képen látható biztonsági kódot: 

Görgess