A hálózati és az IT Security megoldások szakértője

A hálózati és az IT Security megoldások szakértője

Átköltöztünk Bécsbe!

B269.jpg

„Amit az előző költözésnél elvesztettél, a következőnél megtalálod.”

Arthur Bloch

 

Cégünk a PANOR Informatika Zrt. a 2014-es alapítása óta nagy utat tett meg a kétfős boxmovingtól, a harmincfős teljes körű IT szolgáltatást biztosító, szakmailag is elismert informatikai céggé válás folyamatában. A fejlődés elkerülhetetlen, hiszen egy mozgásban lévő világban, ami nem fejlődik, az hanyatlik.

A cég szakmai fejlődése, specializálódása a hálózati és az IT security megoldások  felé 2017-ben kezdődött. 

Az első költözésünk is innét datálható, mert ekkora kinőttük a Hermina Business Towerben bérelt irodánkat és átköltöztünk a Ramiris Europe Kft. Frangepán úti irodaházába.  

Panor_ref_munka.jpg

A helyben lévő disztribútor cég több sikeres projektünk beszállítója is volt. A teljesség igénye nélkül megemlíthetjük a KLIK KMR iskolai wifi-projektet, a szegedi Szent Gellért Fórumot, a Puskás Arénát, a Biodómot, a Kiskunhalasi Járványkórházat, illetve a Hungexpot.

Az i-Cell Mobilsoft Zrt. idén tavasszal szerzett 100%-os tulajdonrészt a PANOR-ban és a nyár folyamán át is költöztünk a cégcsoport számára megvásárolt és felújított „A kategóriás” irodaházba, a III. kerületi Bécsi út 269-be. 

A tulajdonosi szemlélet mögött nem csak a központosítás állt, hanem a cégcsoporthoz tartozó cégek szinergiájának erősítése is.

Jelenleg az alábbi cégekkel dolgozunk „egy fedél alatt”: Foodnet Zrt., Hunorganic Kft., Gcb Projekt Kft., Bécsi Kettő Irodaház Kft., i-Cell Kft., Realker Kft., aPlus Consulting Kft., Border Solution Kft., WTL Logisztika Kft.

Panor_5ev.jpg

Az ötödik szakmai születésnapunkat már ebben a tágas és innovatív környezetben ünnepeltük meg!

Amennyiben weboldalunkon elérhető szolgáltatásaink felkeltették érdeklődését, látogasson meg bennünket a B269-ben, szívesen látjuk!

 

LinkedIn
Érdeklődés * 
Név * 
Email * 
Telefon  
Üzenet  

Adja meg a képen látható biztonsági kódot: 

Görgess