A hálózati és az IT Security megoldások szakértője

A hálózati és az IT Security megoldások szakértője

Átlátható és biztonságos digitális környezet egyszerűen? Lehetséges!

unnamed (7).png

A vállalati hálózatok folyamatosan fejlődnek, egyre bonyolultabbá válnak, így az informatikai infrastruktúra és a biztonsági rendszerek is egyre terheltebbek. A rohamos digitális fejlődés és az online világ bővülése számtalan lehetőséget kínál a vállalatok számára, ugyanakkor komoly kockázatokat is hordoz magában. A hálózatokban zajló események átláthatatlanná válhatnak, sőt a fenyegetések megtalálása és megelőzése is akadályokba ütközhet. Ebben a környezetben egy hatékony monitoring rendszer elengedhetetlenül fontos az üzleti siker és az adatbiztonság szempontjából.

A vállalati hálózatokban rejlő kockázatok

Az IT security jelentősége egyre nagyobb, hiszen az online kiberfenyegetések száma folyamatosan emelkedik, összetettségük változik. A külső támadások mellett a belső IT biztonsági incidensek, például az adatszivárgás vagy a zsarolóvírusok is jelentős károkat okozhatnak. 

Az adatbiztonság hiánya az üzleti hírnév romlásához vezethet és jelentős anyagi károkat generálhat. Effajta súlyos következményekkel járó incidensekről sajnos rendszeresen hallani. 

A digitális környezet lehet más is! 

A megfelelő fejlesztéseknek köszönhetően a vállalati hálózatokban felfedezhető zűrzavar megszüntethető. Ilyen fejlesztés lehet a Progress Flowmon monitoring rendszer, amely a vállalatok számára a teljes hálózati átláthatóságot biztosítja, illetve segítséget nyújt a mai, egyre komplexebb infrastruktúrák könnyed és biztonságos üzemeltetésében.

A rendszer átlátható és biztonságos digitális környezetet teremt, segítségével könnyedén üzemeltethetővé válnak a legnagyobb és legösszetettebb hálózatok és rendszerek is. A Flowmon a hálózat monitorozásával üzemeltetési és biztonsági problémákra világít rá. 

Melyek a Progress Flowmon legfőbb előnyei? 

A rendszer részletes és azonnali információi révén az üzemeltetők képesek gyorsan reagálni a felmerülő problémákra és hatékonyan elhárítani a hibákat. A Flowmon továbbá lehetővé teszi a konfigurációs gondok gyors és pontos felderítését, valamint a hálózati optimalizációt és a kapacitástervezést.

A Flowmon segítségével az anomáliák észlelése új biztonsági rétegként működik, kiegészítve a hagyományos védelmi eszközöket. A proaktív riasztások lehetővé teszik a vállalatok számára, hogy gyorsan és hatékonyan reagáljanak a kiberfenyegetésekre és támadásokra. A rendszer azonosítja a külső és a belső IT biztonsági incidenseket is – mint például adatszivárgás vagy zsarolóvírusok – és lehetővé teszi ezek időben történő megelőzését.

unnamed (8).png
A Progress Flowmon hálózati monitorozó rendszere moduláris felépítésű, így skálázható megoldást kínál a vállalatok számára. A rendszer akár heterogén infrastruktúrákban is működik, nem igényli agentek telepítését, így nem terheli az eszközöket. Passzív megoldásával a hálózat számára kevésbé megterhelő, ugyanakkor a teljes hálózati forgalmat és az alkalmazásokat is elemzi, valós időben. Ezáltal a vállalatok teljes átláthatóságot nyernek az infrastruktúra teljesítményére vonatkozóan, és könnyedén azonosíthatják a potenciális problémákat.

Az átfogó jelentési és riportolási képesség lehetővé teszi a vezetők számára, hogy részletes információkat kapjanak a hálózatok és alkalmazások teljesítményről. A Flowmon nemcsak a technikai szakembereknek, hanem vezetői szinten is hasznos és érthető adatokat szolgáltat, amelyek segítik az üzleti döntések meghozatalát és a vállalatok hatékonyabb működését.

A PANOR segít megteremteni az átlátható és biztonságos digitális környezetet!

Nem vitás, hogy a vállalati hálózatok átláthatósága és biztonsága kritikus fontosságú a sikeres működés és adatbiztonság szempontjából. Ezért van szükség a Progress Flowmon megoldásaira, melyek rugalmasan alkalmazkodnak a vállalatok igényeihez és széles körű technológiai előnyöket kínálnak, beleértve a moduláris felépítést, a passzív megoldást és a heterogén infrastruktúrák támogatását. Ezáltal a vállalatok képesek hatékonyabban üzemeltetni és védeni hálózatukat, és garantálni az üzleti folyamatok zavartalan működését.

Ha Ön is szeretné átláthatóvá és biztonságossá tenni vállalata hálózatát, ne habozzon! Töltse ki az alábbi űrlapot, és felvesszük Önnel a kapcsolatot!

LinkedIn
Érdeklődés * 
Név * 
Email * 
Telefon  
Üzenet  

Adja meg a képen látható biztonsági kódot: 

Görgess