A hálózati és az IT Security megoldások szakértője

A hálózati és az IT Security megoldások szakértője

Fókuszban a menedzselt szolgáltatás!

Panor Informatika Zrt. .jpg

Hogyan képzeli el egy rendszerintegrátor az informatikai menedzselt szolgáltatást? 

A teljes informatikai infrastruktúrát, beleértve a kamerákat, riasztókat, beléptetőket, laptopokat, programokat, sőt még a kábelezést is elvégzi, illetve szolgáltatja valaki? Méghozzá csomagban, egy kézből? Nem kell egyszerre több csapattal, informatikai szolgáltatóval tartani a kapcsolatot? Nincsenek többé üresjáratok, és megoldhatatlannak tűnő problémák?

Mindez Önt is érdekelné?

Egyre több cég gondolkodik a vállalati informatika átalakításában!

A HP forgalmazója, az Aruba felmérései szerint a vállalatok mintegy 86 százalékánál a menedzselt szolgáltatás beszédtéma. Feltételezéseik szerint 2024-ben pedig 69 százalékuknál már a mindennapi realitás része lesz. Ennek értelmében két év múlva nagy valószínűséggel a cégek döntő többsége ezt az informatikai felállást preferálja majd.

Panor Informatika Zrt.  (1).jpg

De mit értünk konkrétan menedzselt szolgáltatás alatt?

A Managed Service keretein belül a vállalatok teljes körű infrastruktúrát és kiszolgálást kapnak, egy kézből, havidíjas konstrukcióban. Ennek értelmében a vállalkozásoknak házon belül nem kell drága készülékekbe fektetni, nem szükséges külön rendszergazdát, informatikai csapatot, IT biztonsági szakembereket alkalmazni. 

Egy cég biztosítja az eszközöket, illetve a 0-24 órás szolgáltatást. Bármilyen meghibásodás, esetleg hackertámadás merül fel, a megbízott menedzselt szolgáltató meg kell, hogy oldja. 

A menedzselt szolgáltatás már bizonyított!

Több olyan ügyfelünk is van, akik immár több mint két éve ezt a típusú folyamatos informatikai szolgáltatást veszik igénybe. 

Esetükben alaposan feltérképeztük, hogy mit szeretnének, miként működnek, és milyen informatikai rendszerekkel vagyunk képesek támogatni ezt a leginkább – a szolgáltatást pedig szigorúan ehhez igazítottuk. Az igények természetesen folyamatosan változnak, épp ezért partnereinkkel rendszeresen egyeztetünk, majd szükség szerint alakítjuk tevékenységünket. Így tudjuk kivívni megbízóink maximális elégedettségét. 

Panor Informatika Zrt.  (2).jpg
Egyre több gazdasági tényező tereli a cégeket az informatikai átalakulás felé!

A világjárvány, majd pedig az egyéb politikai és gazdasági problémákból fakadó szállítási nehézségek, a megdöbbentő árfolyamváltozások és piaci folyamatok mind az átalakulást sürgetik.

Míg korábban gyorsan, néhány héten belül minden eszköz megérkezett, az árak pedig fixek és kiszámíthatóak voltak, mára egészen más a helyzet! Fél, de akár egy évet is várni kell, míg a megrendelt áru kézzelfoghatóvá válik, a labilis árakról pedig inkább ne is beszéljünk. 

Mindez rengeteg nehézséget, váratlan kellemetlenséget okoz a vállalatok számára, hiszen emiatt sokszor a szükséges infrastruktúra nem tud időben üzemkész állapotba kerülni. 

A menedzselt szolgáltatás azonban a hosszas szállítási időkre és az árfolyamváltozások miatt ingadozó árakra is megoldást kínálhat. Hiszen a szolgáltató előre lefixált áron, bármikor képes infrastruktúrát és szolgáltatást biztosítani. 

Ne várjon 2024-ig, előzze be konkurenseit, álljon át már ma a hatékony és gazdaságos vállalati informatikára! Vegye fel velünk a kapcsolatot!>>>

LinkedIn
Érdeklődés * 
Név * 
Email * 
Telefon  
Üzenet  

Adja meg a képen látható biztonsági kódot: 

Görgess