A hálózati és az IT Security megoldások szakértője

A hálózati és az IT Security megoldások szakértője

Egyetlen megoldással garantálható az összes futó alkalmazás biztonsága

vegpont_1.jpg

A vállalatoknak muszáj megerősíteniük a hálózatuk biztonságát, a szervezet személyes, érzékeny adatainak védelme érdekében. Ezt indokolja, hogy az adatszivárgással járó incidensek exponenciális növekedésnek indultak, a strukturálatlan adatok burjánzanak, illetve szabályozó rendelkezések jelentek meg – például a GDPR – amelyeknek kötelező eleget tenni.

Naponta több mint 200 000 új vírus jelenik meg, a védelmi rendszerek áttörésére, és a kártevő elrejtésére szolgáló technikák pedig egyre finomodnak. Tehát a vállalati hálózatok jobban ki vannak téve a nulladik napi és célzott támadásoknak, mint eddig bármikor. Ezek az egyre gyakoribb fenyegetések titkosíthatják a bizalmas dokumentumokat és váltságdíjat követelhetnek értük, vagy egyszerűen összegyűjthetik a kényes adatokat, akár ipari kémkedés céljából.

Az informatikai veszélyek, illetve szabályozások miatt a cégeknek muszáj új megoldásokat bevezetniük annak érdekében, hogy a végpontvédelmet (EPP), illetve a valós idejű adatbiztonságot garantálni tudják.

vegpont_2.jpg

Hagyományos végpontvédelem vs. Adaptive Defense 360

A végpontokat nehéz megvédeni a támadásoktól. A védelemnek átfogónak kell lennie, a hálózatot minél több biztonsági megoldással kell felvértezni.

A hagyományos végpontvédelmi megoldások szignatúrákra és heurisztikus algoritmusokra épülő technikák segítségével hatékonyan blokkolják az ismert kártevőket. A nulladik napi és a célzott támadások ellen azonban nem nyújtanak védelmet. Ezek azt a biztonsági rést használják ki, amelyet az új kártevő megjelenése, és a biztonsági cégek által kiadott védelmi megoldás megjelenése között eltelt idő jelent.

A Panda Adaptive Defense 360 megoldásával megszűntek a rések. A Panda egy olyan végponti detektálási és reagálási (EDR) szolgáltatást biztosít, amely precízen osztályozza a szervezetnél futó összes alkalmazást, és csak a legitim programok futtatását engedélyezi.

Az Adaptive Defense az első és egyetlen olyan termék, amely végpontvédelmet, valamint végponti detektálást és reagálást egyaránt biztosít.

Mire képes a Panda páratlan megoldása?

vegpont_3.jpg

A Panda Adaptive Defense 360 EDR szolgáltatásának biztonsági modellje három alapelvre épül:

  • a vállalati számítógépeken és szervereken futó alkalmazások folyamatos megfigyelése;
  • automatikus besorolás a felhőben működő Big Data platformon alkalmazott gépi tanulás segítségével;
  • az önvezérelten nem besorolt alkalmazások műszaki szakértők általi elemzése, hogy a vállalat rendszerein futó összes program viselkedését megismerjék.

Ezek a képességek egyesítésre kerültek a Panda kiemelkedő EPP megoldásával, ezzel bezárva az adaptív kártevővédelem ciklusát, amely így már magában foglalja az automatikus megelőzést, detektálást, nyomelemző információk gyűjtését, valamint a helyreállítást.

Az Advanced Visualization Tool modul biztosítja az adatokkal történő események valós idejű, valamint az adat életútjára visszatekintő vizsgálatát. A használatával egyértelmű, azonnal átlátható képet kaphatunk arról, hogy milyen események történnek a szervezet által tárolt és kezelt adatokkal.

vegpont_4.jpg

Az Adaptive Defense azonnali értesítéseket küld abban a pillanatban, ahogy a kártevő észlelésre kerül a hálózatban, átfogó jelentés segítségével, mely részletezi a kártevő helyzetét, a fertőzött számítógépeket és a kártevő által indított tevékenységeket.

A szolgáltatás igénybevételével a gyanús fájlok kezeléséhez, valamint a fertőzött gépek megtisztításához és visszaállításához nem lesz szükség szakemberre. Az Adaptive Defense 360 a Big Data környezetben lévő gépi tanulás segítségével automatikusan osztályozza az összes alkalmazást, a PandaLabs szakértőinek folyamatos felülvizsgálata mellett, ezzel 100%-ban menedzselt szolgáltatást nyújtva.

A Panor Informatika Zrt. a világ vezető gyártóinak információ technológiai megoldásait alkalmazva – többek között a Panda Adaptive Defense 360 szolgáltatásával – segíti olyan rendszerek kiépítését, melyek hatékonyan és gazdaságosan támogatják a partnerek üzletmentét. Szolgáltatásainknak köszönhetően a hálózatra kapcsolt eszközök, szoftverek sebességével működnek, miközben a biztonságuk megkérdőjelezhetetlen.

További információkért lépjen velünk kapcsolatba!

LinkedIn
Érdeklődés * 
Név * 
Email * 
Telefon  
Üzenet  

Adja meg a képen látható biztonsági kódot: 

Görgess