A hálózati és az IT Security megoldások szakértője

A hálózati és az IT Security megoldások szakértője

Ez lehet a vállalati IT jövője?

Panor Informatika Zrt. - 2023-08-23T112758.460.png

A digitális korban az informatikai infrastruktúra az üzleti világ gerincét alkotja, ám ennek hatékony működtetése és védelme még mindig jelentős kihívások elé állíthatja a cégeket. Az IT rendszerek állandó felügyeletet, frissítéseket és komplex szakmai ismereteket követelnek meg. Épp ezért azt a kérdést, hogy a vállalatoknak saját IT csapatot érdemes-e alkalmazni vagy a menedzselt szolgáltatások (MSP) felé kellene inkább fordulni, egyre többen feszegetik. 

A vállalati IT legfőbb kihívásai

Az informatikai rendszerek professzionális megtervezése, telepítése és biztonságos működtetése az üzleti siker egyik kulcsfontosságú eleme. A saját IT csapat alkalmazása egyszerű megoldásnak tűnhet, azonban számos problémával járhat. Az IT szakértők magas bérigénye, a munkaerőhiány és a szükséges szakmai háttér fenntartása egyre nagyobb kihívást jelent a vállalatok számára. Ráadásul a belsős csapatok nem mindig tudják garantálni a napi 24 órás felügyeletet, amire az egyre fejlettebb kibertámadások korában mindenképp szükség mutatkozik.

Panor Informatika Zrt. - 2023-08-23T124257.933.png

A digitális dilemmákra a menedzselt szolgáltatás adhat választ? 

A menedzselt szolgáltatás a vállalatok számára egy teljes körű üzleti IT szolgáltatást nyújt. A szolgáltató a vállalati infrastruktúra üzemeltetését és felügyeletét egyaránt magára vállalja. Egy kézből kínálja a teljes kiszolgálást, így a vállalati beruházások nem kell, hogy az eszközökre és a szakemberek foglalkoztatására irányuljanak. A szakértőkből álló külsős csapat folyamatosan figyeli a hálózatot, a különböző monitorozó eszközök segítségével azonnal észlelik a hibákat és a kibertámadásokat, így gyorsan reagálnak a problémákra. Ez biztosítja a vállalatok számára a kockázatmentes mindennapokat, miközben lehetővé teszi az IT költségek optimalizálását.

Az MSP a vállalati IT jövője?

Az MSP egyre népszerűbb megoldásnak számít a vállalatok körében. Az Aruba által végzett felmérések szerint 2024-ben várhatóan már a vállalatok 69 százaléka választja a menedzselt szolgáltatások igénybevételét a teljes vállalati infrastruktúra üzemeltetéséhez. Az MSP hatékony és gazdaságos megoldást nyújt a vállalatok számára, ugyanis segíti a cégeket az IT kihívások leküzdésében és a digitális siker elérésében. 

A PANOR az Aruba partnereként kínál megoldást a vállalati infrastruktúra gördülékeny, problémamentes üzemeltetésére. 

Panor Informatika Zrt. - 2023-08-23T123216.150.png

Mit foglal magában a PANOR MSP szolgáltatása

 • Meglévő aktív és passzív rendszerek biztosítása. 
 • Kábelezési hálózatok javítása, bővítése. 
 • Aktív eszközök installációja. 
 • Meglévő aktív eszközök kezelése. 
 • A TELJES rendszer felügyelete. 
 • Reporting és monitoring: teljes körű felügyelet új és meglévő eszközökre, gyártóktól függetlenül. 
 • Riasztás és hibaelhárítás: kialakuló problémák előre jelzése, proaktív monitorozás, szükség esetén hibaelhárítás. 
 • Racionalizáció és automatizáció lehetőségeinek kihasználása. 

MSP szolgáltatásunk egy olyan hatékony infrastruktúrát biztosít, amellyel partnereink is többet tudnak keresni!

Az informatikai kihívások korában az MSP hatékony megoldást kínál a vállalatoknak, hogy megbirkózzanak a digitális kihívásokkal. A teljes körű üzleti IT szolgáltatás révén olyan szakértői segítséget kapnak, amely lehetővé teszi a hatékonyabb működést és a versenytársakkal szemben is előnyös helyzetbe kerülhetnek a digitális térben. 

Ön is korszerűsíti vállalata informatikai részlegét? Töltse ki az alábbi űrlapot, és felvesszük Önnel a kapcsolatot!

 

LinkedIn
Érdeklődés * 
Név * 
Email * 
Telefon  
Üzenet  

Adja meg a képen látható biztonsági kódot: 

Görgess