A hálózati és az IT Security megoldások szakértője

A hálózati és az IT Security megoldások szakértője

Fortinet portfolió

A digitális támadási felület gyors ütemben bővül, és egyre nehezebb védekezni a fejlett fenyegetésekkel szemben.

Egy nemrégiben készült Ponemon-tanulmány szerint a szervezetek közel 80% -a gyorsabban vezet be egy-egy digitális újítást, mint hogy azt meg tudná védeni kibernetikus támadások ellen. Ezenkívül az összetett és széttagolt infrastruktúrák továbbra is kedveznek a kiberesemények számának növekedéséhez. Az egyes vállalatoknál használt válogatott biztonsági megoldások általában silókban működnek, elhomályosítva a hálózati és biztonsági csoportokat, hogy világos és következetes betekintést nyerjenek a szervezet egészében zajló eseményekbe.

fortinet_portfolio_1.jpg

FortiAnalyzer konfigurálása a FortiGate Log Settings menüjében

Az elemzési és automatizálási képességekkel rendelkező integrált biztonsági architektúra képes kezelni és jelentősen javítani a láthatóságot és az automatizálást. A Fortinet Security Fabric részeként a FortiAnalyzer elemzéseket és automatizálást biztosít, hogy jobban felismerje a kiberkockázatokat és hatásosan reagáljon azokra.

fortinet_portfolio_2.jpg

Napló dashboard az elemzésekhez

A FortiAnalyzer néhány előnye

  • End-to-End Visibility eseménykorrelációval és fenyegetés észleléssel - csökkenti az észleléshez szükséges időt a IOC (Indicator of Compromise) szolgáltatás segítségével, mely révén azonosítja a fenyegetéseket a hálózaton.
  • Vállalati szintű magas rendelkezésre állás - Automatikusan biztonsági másolat készítése a FortiAnalyzer adatbázisról. Egy klaszterben legfeljebb 4 node-on, földrajzilag elválasztva zajlik egymástól, mellyel biztosítható az esemény utáni 100%-os helyreállítás.
  • Advanced compliance reporting - Több száz előre elkészített jelentést és sablont tartalmaz, amelyek szabályozás-specifikusak, ezzel megkönnyítve a megfelelősség biztosítását.
  • Biztonsági automatizmus - Költségek és a komplexitás csökkentése REST API-val és szkriptekkel.
  • Vállalati integráció - Kulcsrakész integrációt biztosít külön díj nélkül, a megbízható partnertermékek - például a Splunk, az IBM QRadar, a ServiceNow, a Tufin és az AlgoSec - számára.
  • Multi-Tenancy és adminisztrációs tartományok (ADOM) - Ügyféladatok és tartományok szétválasztása, külön domain szerinti kezelése.

fortinet_portfolio_3.jpg

Eszköz és identitás dashboard

A FortiAnalyzer megoldás 2021 második negyedévétől KKV-k számára is elérhetővé vált.

LinkedIn

Kedves Érdeklődő! 

Ha a pozíció leírás alapján úgy gondolod, hogy szívesen találkoznál velünk egy első beszélgetésre kérlek töltsd ki az űrlapod és csatold önéletrajzod! 

Köszönjük, 
A PANOR csapata

Név * 
Cégnév  
Beosztás  
E-mail cím * 
Telefonszám * 
Fájl
Max. méret 8 MB

Adja meg a képen látható biztonsági kódot: 

Görgess