A hálózati és az IT Security megoldások szakértője

A hálózati és az IT Security megoldások szakértője

Fortinet Security Fabric

A Security Fabric lehetővé teszi a digitális innovációs eredmények kompromisszum nélküli elérését a vállalatok számára egy olyan kiberbiztonsági platformot szolgáltatva, mely átláthatóságot biztosít a teljes digitális támadási felületre a jobb kockázatkezelés érdekében, integrált megoldásokat biztosít a különböző eszközök támogatásából adódó komplexitás csökkentésére, valamint a munkafolyamat-automatizálási lehetőségének köszönhetően gyorsítja az üzemeltetési folyamatot és az eseményekre való válaszadást.

fort_1.png

A fejlődő infrastruktúra biztonsági kockázatokat hordoz magában. A vállalatoknak a növekvő támadási felülettel, a kifinomult fenyegetésekkel, a megnövekedett infrastruktúra komplexitásával, és a növekvő szabályazondó területtel mind meg kell küzdeniük. A vállalatok számára a digitális innovációs célok elérése a hatékony kockázatkezelés mellett szükségessé teszi egy jól átlátható, könnyen kezelhető kiberbiztonsági platform adaptálását teszi szükségessé.

A Fortinet Security Fabric ezekre a kihívásokra egy integrált, automatizált megoldással válaszol, mely a hálózati és felhasználói élményt növelő biztonság-alapú hálózatkezelésre épül, a hálózaton található és hálózaton kívüli felhasználókat és eszközöket azonosító zero-trust hálózati hozzáférést használ, a felhő infrastruktúrát és alkalmazásokat kezelő és védő Dynamic Cloud Security megközelítést alkalmaz, és a kiberfenyegetések megelőzésére és elhárítására létrehozott mesterséges intelligencia alapú biztonsági eljárásokat vezet be.

Fortinet security megoldásai

A vállalat missziója a leginnovatívabb, legnagyobb teljesítményű hálózati biztonsági platform nyújtása az informatikai infrastruktúra védelmének és egyszerűsítésének érdekében. A Fortinet a szolgáltatók, adatközpontok és vállalatok számára a hálózatbiztonsági eszközök vezető globális ellátója.

fort_2.png

A Fortinet az egyetlen UTM (Unified Threat Management) kereskedő, aki a biztonsági és hálózati lehetőségek olyan széles skáláját nyújtja, mely drámaian leegyszerűsíti az informatikai infrastruktúrát és biztonságot. Ahogy a fenyegetések fejlődnek, úgy épülnek be újabb és újabb biztonsági szolgáltatások a termék portfólióba, ezzel az ügyfelek védelmét biztosítva.

Minden termék önmagában kiemelkedő biztonsági komponens, a hozzáféréskezeléstől kezdve a felhőig, minden egység a Fortinet Security Fabric-ba integráltan, az egymást kiegészítő működés szellemében lett megalkotva, ezzel valós végponttól végpontig tartó védelmet nyújtva. A vállalati tűzfalak a saját termékekkel való integráció mellett harmadik féltől származó termékekkel is kiválóan együttműködnek.

A Fortinet Advanced Threat Protection komponensek amellett, hogy a vezető biztonsági elemző FortiGuard Labs által támogatottak, a FortiSandbox által dinamikusan generált, a teljes összekapcsolt hálózati infrastruktúrán megosztott lokális elemző rendszerrel rendelkeznek. Ennek segítségével a rendszer automatikusan válaszol a célzott támadásokra, és csökkenti az informatikai biztonság kezelésével eltöltött időt.

Fortinet Security Fabric

A Fortinet intelligens, zökkenőmentes védelemmel ruházza fel ügyfeleit a növekvő támadási felületen, és képes válaszolni a folyamatosan növekvő teljesítmény igényekre - ma és a jövőben is. Csak a Fortinet Security Fabric architektúra képes kompromisszumok nélkül biztonságot nyújtani a legkritikusabb biztonsági kihívások kezelésére, akár hálózati, alkalmazás, felhő vagy mobil környezetben. A Fortinet piacvezető a világon leszállított IT biztonsági eszközök területén, több mint 500 000 ügyfél bízik abban, hogy a Fortinet megvédi vállalkozását.

A Security Fabric lehetővé teszi

  • a teljes digitális támadási felület széles átláthatóságát a kockázatok jobb kezelése érdekében
  • az integrált megoldások használatát, amelyek csökkentik a rendszertámogatások összetettségét
  • a munkafolyamatok automatizálását a hatékonyabb védekezéshez

A Fortinet Security Fabric intelligens architektúrát kínál, amely összekapcsolja a különálló biztonsági megoldásokat egy integrált egésszé a támadások észleléséhez, megfigyeléséhez, blokkolásához és orvoslásához a teljes támadási felületen. Széles védelmet és átláthatóságot biztosít minden hálózati szegmensben és eszközben, legyen szó hardveres, virtuális vagy felhőalapú megoldásról.

  • A fizikai topológia nézetben az összes csatlakoztatott eszköz megjelenik, beleértve a hozzáférési réteg eszközeit is. A logikai topológia nézet információkat jelenít meg azokról a felületekről, amelyekhez minden eszköz csatlakozik.
  • A biztonsági besorolás ellenőrzése elemzi a Security Fabric telepítését a lehetséges sérülékenységek azonosítása érdekében, és kiemeli a hálózat konfigurációjának javításához, új hardverek és szoftverek telepítéséhez, valamint a hálózat láthatóságának és ellenőrzésének javításához szükséges bevált módszereket.
  • A Fabric csatlakozók több SDN, felhő és partner technológiai platformmal integrálják a dinamikus biztonsági frissítések kézi beavatkozás nélküli kezelésének folyamatát.
  • Amennyiben a Security Fabric fenyegetést észlel, az automatizált működés az esemény kiváltó okát egy vagy több művelettel párosítja a hálózat megfigyelésére és a kijelölt műveletek azonnali végrehajtására.
LinkedIn
Érdeklődés * 
Név * 
Email * 
Telefon  
Üzenet  

Adja meg a képen látható biztonsági kódot: 

Görgess