A hálózati és az IT Security megoldások szakértője

Halmai
Dániel

HD_.png

Hálózati divízió vezető

Több mint 15 éve dolgozom – IT és Távközlési informatika területen - architekt, illetve vezetői minőségben. A PANOR Informatika lendületes csapatát 2020 óta erősítem a hálózati divízió vezetőjeként.

Sokrétű szakértelmemet és sokéves rutinomat jellemzően nagy nemzetközi nagyvállaltoknál (SZTAKI, GTS CE, BT, Vodafone, Ericsson) szereztem.

Úgy érzem, szerencsésnek mondhatom magam, hogy olyan projekteknek lehettem részese (korábban rendszermérnökként / designer-ként, majd architekt-ként és szakmai vezetőként), mint pl: a DHL és a ScottishPower globális WAN / LAN hálózatának teljes átalakítása (tervezése és implementálása).

Pályafutásom során mindig különös hangsúly kapott a folyamatos professzionális fejlődés, az új technológiák adta lehetőségek hétköznapokba történő integrálása, az automatizáció és a csapaton belüli hatékony tudásmegosztás. Financiális kérdésekben pénzügyi menedzsment, képzési területen pedig mérnöktanári végzettségem segít a sikeres vezetői döntések meghozatalában.

A PANOR Informatika Zrt-nél – a napi operáció és a csapattársak támogatása mellett – feladataim közé tartozik az innovatív útkeresés, a presales tevékenység, valamint a project management.

Szabadidőm nagyrészét szeretteimmel együtt, aktív pihenéssel – utazás, búvárkodás, vitorlázás, kajakozás - töltöm.

Az élethez való hozzáállásomat, valamint pozitív gondolkodásomat leginkább – az egyik legnagyobb magyar írónk – Kazinczy Ferenc epigrammája tükrözi:

A nagy titok (1808)

"Jót s jól! Ebben áll a nagy titok. Ezt ha nem érted, Szánts és vess, s hagyjad másnak az áldozatot."

LinkedIn
Görgess