A hálózati és az IT Security megoldások szakértője

Held
Zsolt

vez_held_zsolt.jpg

Kereskedelmi vezető

Testnevelő, sport-menedzser diplomám megszerzését követően, „pályaelhagyóként” azonnal a kereskedelemben helyezkedtem el, ez negyed évszázada volt.

Dolgoztam FMCG, irodatechnikai multinacionális cégek alkalmazásában, különböző pozíciókban, amelyek mind az értékesítéshez kötődtek.

Több, mint 10 éve váltottam az informatika világára, mert úgy éreztem ez az a terület, ahol kiteljesedhetem.

Az állandóan változó, fejlődő technológia megköveteli ugyan ezt az elmétől, ami frissen tart és ösztönöz a folyamatos önképzésre, tanulásra, fejlődésre.

Amikor a Panor felsővezetése megkeresett, örömmel vállaltam el a cég kereskedelmi tevékenységének vezetését, hiszen a Panor egy olyan vállalkozás, ahol a szakmai tökéletességre, a versenytársaktól való megkülönböztetésre törekednek nap mint nap. Ennek a záloga a kollégák maximalizmusa, naprakész tudása és nem utolsó sorban családias hozzáállása.

Itt igazán Csapatban érezhetem magam!

Vezető kollégáimmal közösen megfogalmazott célom, célunk, hogy szakmai tapasztalatommal, kiterjedt kapcsolatrendszeremmel, kölcsönös előnyökön nyugvó, hosszútávú üzleti sikereket érjünk el, melyek referenciaként szolgálnak az újabb feladatok megnyeréséhez. Biztos vagyok abban, hogy a Panor Csapatával közösen, egy erős, szakmai kompetenciával rendelkező vállalatot ismernek meg bennünk!

A munkámhoz szükséges energiát a Család és a gyermekként belém nevelt sportos életmód biztosítja.

Végezetül engedjék meg, hogy példaképem – Benedek Tibor – szavait idézzem:

 

„Sosem volt különösen jó labdaérzékem, sosem fociztam, kosaraztam jól, nem dobtam különlegesen nagyot, nem vagyok kifejezetten sem erős, sem okos, nem úszok túlságosan jól, a vízfekvésem teljesen átlagos. Szépen beszélni talán sosem tudtam, középiskolai eredményeim közepesek voltak, sosem gondoltam, hogy a mondataim hatással lehetnek másokra. A katonaságtól gerincsérv miatt felmentést kaptam, először 2005-ben voltak problémáim a szívemmel, amik 2009-ben megismétlődtek.

Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék: mindig én akartam jobban. Ez az én tehetségem.”

LinkedIn
Görgess