A hálózati és az IT Security megoldások szakértője

A hálózati és az IT Security megoldások szakértője

Infrastruktúra üzemeltetés

Szakmai csapatunk azzal foglalkozik, hogy ügyfeleink hálózatát és infrastruktúráját szakszerűen megtervezi, beüzemeli és üzemelteti.

Mivel a modern informatikai világban az információáramlás folytonossága és biztonsága elengedhetetlen, fontosnak találjuk, hogy ügyfeleinket folyamatosan támogatni tudjuk. Ez azt jelenti, hogy megbízható gyártói és disztribúciós kapcsolatrendszerünkkel, szakmai tudásunkkal és tapasztalatunkkal garantálni tudjuk ügyfeleink üzletfolytonosságát.

Az informatika, mint szakma, ma már annyira széleskörű, hogy nehezen megvalósítható egy szakemberrel. Mérnöki gárdánk tagjai különböző gyártók szakmai képzésein vesznek részt, hogy ismereteiket bővítsék, amit minősítő vizsgákkal is alátámasztanak. Így a hálózati infrastruktúra és információ biztonsági területek szinergiáját kihasználva tudunk támogatást nyújtani megbízóinknak, akinek így nem kell teljes szakmai csapatot alkalmaznia.

Support szerződésbe foglaljuk a rendelkezésreállás kereteit, hogy igényre szabható szolgáltatást nyújthassunk. Ehhez hibajegykezelő rendszert is használunk, ami nem csak az azonnali hiba bejelentésében segít, hanem abban is, hogy ügyfeleink számára átláthatóvá és hozzáférhetővé váljon, hogy csapatunk milyen tevékenységekben nyújtott támogatást az adott időszakban. Emellett természetesen e-mailben és telefonon is állunk rendelkezésre.

Ha nincs erőforrása, ha biztonságos és folyamatos működést szeretne, vagy csak további információra lenne szüksége a témában vegye fel velünk a kapcsolatot!  

LinkedIn
Érdeklődés * 
Név * 
Email * 
Telefon  
Üzenet  

Adja meg a képen látható biztonsági kódot: 

Görgess