A hálózati és az IT Security megoldások szakértője

A hálózati és az IT Security megoldások szakértője

IT beszerzés és üzembehelyezés

Teljes körű szolgáltatást nyújtunk az informatikai infrastruktúra tervezésétől a kialakításon át egészen az üzemeltetésig. Legyen szó aktív vagy passzív hálózatokról, „faltól-falig” tartó megoldásokat kínálunk, amelyek a kliens oldali infrastruktúra igényeket is maximálisan kielégítik. 

Átfogó szolgáltatási csomagunk lehetővé teszi, hogy ügyfeleinknek ne kelljen aggódni a technológiai háttér miatt, így vállalkozásaik fejlesztésére koncentrálhatnak. Tapasztalt csapatunk olyan komplex megoldásokat nyújt, amelyek a vállalati környezetet hatékonyan támogatják a digitalizált jövő felé vezető úton.

A szolgáltatási csomagunk fő elemei:

Passzív hálózat tervezése és építése

A passzív hálózat kiemelkedő fontossággal bír a megbízható és hatékony vállalati kommunikációban. A jól megtervezett, kiépített kábelhálózat biztosítja a gyors és stabil adatátvitelt, ezzel megteremtve az eredményes munka alapfeltételeit. 

keline-logo-rgb-web.jpg

A PANOR tapasztalt csapata a passzív hálózat tervezését, illetve kiépítését lépésről lépésre végzi el, innovatív megoldásokkal dolgozva. Munkánkhoz a KELine dinamikusan fejlődő kábelezési rendszerét alkalmazzuk, amely figyelembe veszi a felhasználók igényeit, műszakilag követi az új irányelveket és megfelel minden nemzetközi, európai és amerikai előírásnak és szabványnak. A KELine kábelezési rendszer több mint 20 éves kutatómunka gyümölcse, amelybe mérnökök, műszaki dolgozók és mérési szakemberek fektették be tudásuk legjavát. 

Napjaink legkorszerűbb passzív hálózati megoldásait ipari és irodai környezetbe egyaránt telepítjük. 

Aktív eszközök tervezése, szállítása és üzembehelyezése

Az üzleti sikerhez elengedhetetlenek a modern és megbízható aktív hálózati eszközök.

hpe-aruba-networking-logo_1200x627.png cisco-logo-transparent.png EXTR_BIG-9ff1dc8a.png

Tapasztalt szakértőink a legkiemelkedőbb vállalatok megoldásaira támaszkodva tervezik és valósítják meg a hálózati eszközök integrációját. Az Aruba, Cisco és Extreme Networks technológiai innovációival biztosítjuk, hogy vállalkozása a legkorszerűbb és hatékonyabb megoldásokkal rendelkezzen.

Az aktív eszközöket a PANOR csapata a helyszínen helyezi üzembe, illetve konfigurálja a megrendelő által megadott követelmények szerint. 

Kliens oldali infrastruktúra

A modern vállalati működéshez elengedhetetlen a kiváló minőségű és megbízható kliens oldali infrastruktúra. 

Dell_Logo.png HP-Logo-Vector-scaled.jpg Lenovo_Corporate_Logo.png

Cégünk a Dell, HP és Lenovo vezető vállalatok eszközeire támaszkodva tervezi és valósítja meg a kliens oldali rendszerek kialakítását. Ezzel biztosítjuk, hogy ügyfeleink korszerű, ár-érték arányban is verhetetlen eszközökkel vértezzék fel vállalatukat.   

Végpontvédelmi megoldások

A vállalati IT környezet végpontvédelme kulcsfontosságú a fenyegetések elleni hatékony védekezés érdekében. A végponti eszközök ugyanis a kibertámadások kitüntetett célpontjai. Egy feltört laptop például olyan hídfőállást jelenthet, ahonnan később a hálózat további végpontjai is sikeresen megfertőzhetők. Ezek a támadások csak úgy előzhetők meg, ha az IT szakemberek a végpontokat minél több biztonsági megoldással ruházzák fel, méghozzá azonnal. 

Fortinet_logo.svg.png PaloAltoNetworks_2020_Logo.svg.png letöltés (7).png
  SentinelOne_logo.svg.png  

A PANOR a Fortinet, Palo Alto, Heimdal és Sentinel One vállalatok elismert megoldásaival építi fel a végpontvédelmi stratégiát. Ezek garantálják, hogy a vállalatok a legfejlettebb és legbiztonságosabb végpontvédelmi eszközökkel rendelkezzenek. 

Tűzfalak

A folyamatosan fejlődő, célzott és kifinomult biztonsági fenyegetések elleni védekezésben a leghatékonyabb fizikai védelmet a tűzfal nyújtja. A next-generation tűzfalak fejlett védelmi funkciói biztosítják a felhasználók és az adatok védelmét, valamint a hálózat zavartalan működését. 

Fortinet_logo.svg.png PaloAltoNetworks_2020_Logo.svg.png cisco-logo-transparent.png

Mi a Fortinet, Palo Alto és Cisco méltán neves cégek tűzfalait telepítjük ügyfeleink eszközeire, ezzel minimalizálva a kiberfenyegetések esélyét. 

 

Válassza a PANOR-t, és adja megbízható kezekbe vállalkozása informatikai hálózatának magas színvonalú tervezését és megvalósítását!

További információért töltse ki alábbi űrlapunkat és felvesszük Önnel a kapcsolatot!

LinkedIn
Érdeklődés * 
Név * 
Email * 
Telefon  
Üzenet  

Adja meg a képen látható biztonsági kódot: 

Görgess