A hálózati és az IT Security megoldások szakértője

A hálózati és az IT Security megoldások szakértője

IT security képzés vállalati dolgozók számára

Nem csak az eszközöket, a kollégákat is fel kell készíteni a kibertámadásokra! 

A hackerekkel csakis úgy lehet felvenni a harcot, ha a szoftverek, eszközök biztonsági felkészítése mellett a munkavállalók IT security képzésére is figyelmet fordítunk. A kiberbűnözők ugyanis inkább embereket, mintsem rendszereket vesznek célba. 

A kutatások szerint a fenyegetések több mint 99 százalékánál emberi interakcióra van szükség egy támadás megindításához – ilyen lehet például egy fájl megnyitása vagy egy linkre kattintás. Épp ezért a vállalati biztonsági rendszerek beszerzése mellett elengedhetetlen a munkatársak informatikai képzése is!

Támogatást nyújtunk a biztonságos vállalati jövő kiépítésében!

Célunk, hogy hiánypótló szolgáltatásunkkal válaszokat adjunk korunk technológiai kihívásaira. Intenzív tanfolyamainkon munkavállalói olyan tudásra tehetnek szert, amely birtokában magabiztosan végezhetik feladataikat az online térben. 

Az informatikai tudatosság a vállalati biztonsági kultúra egyik fontos alappillére.

IT security képzés személyre szabva!

Jól tudjuk, hogy nincs két egyforma vállalat, így nincs két egyforma képzés sem. A lehető legnagyobb hatékonyság elérése érdekében a céges igényekhez, illetve az alkalmazottak tudásszintjéhez igazított egyedi tematikát, illetve tanrendet dolgozunk ki.  

Képzésünkön kollégái többek között megismerkedhetnek a leggyakrabban felbukkanó fenyegetésekkel, illetve minden támpontot megadunk azok azonosításához és elkerüléséhez. 

  • Social Engineering 

Ez a módszer a csalásra és manipulációra épül, a támadók megpróbálják kihasználni az emberi naivitást és jóhiszeműséget. Például hamis e-mailek vagy telefonhívások révén igyekeznek megszerezni érzékeny információkat.

  • Malware

A kifejezés magában foglal mindenféle rosszindulatú szoftvert, mint például a trójaiakat, különféle vírusokat, férgeket és banki kártevőket. Ezek általában megtévesztő e-mailek vagy weboldalak révén terjednek, visszaélve a felhasználói figyelmetlenséggel. 

  • Zsarolóvírus

A zsarolóvírus egy speciális típusú malware, amely titkosítja az adatokat, majd váltságdíjat követel azok visszaszolgáltatásáért cserébe. Ez akár milliárdos veszteségeket is okozhat a vállalatok számára.

  • Jelszólopás

Az esetek többségében a munkavállalók még mindig egyszerű, könnyen megfejthető jelszavakat használnak, amelyek kockázatot jelentenek az adatok biztonsága szempontjából. Gyenge jelszavak alkalmazása esetén a támadók hozzáférhetnek a személyes vagy vállalati adatokhoz, és visszaélhetnek ezekkel.

Az IT biztonság egy folyamatosan változó terület, ezért fontos, hogy mindig lépést tartsanak vele. Az általunk kínált képzések a legfrissebb trendekre, eszközökre és módszerekre fókuszálnak. Így vállalatának mindig a legújabb és legmegbízhatóbb védelmi stratégiák állnak majd rendelkezésére.

Mit nyerhet azzal, ha informatikai tudatosságra tanítja dolgozóit? 

 • Biztonságban tudhatja vállalati rendszereit. 
 • Kollégái megértik a kritikus adatok védelmének fontosságát. 
 • A munkavállalók személyes adatai is biztonságban lesznek. 
 • Az alkalmazottak megtanulhatják a biztonságos közösségi média használatot. 
 • A munkatársak megtudják, hogy milyen kritériumoknak kell megfelelnie egy erős jelszónak, így céges és privát adataik védettek lesznek. 
 • A kollégák számára világossá válik a csatolmányokat és linkeket tartalmazó e-mailekben rejlő kockázat.

A biztonságosabb vállalati környezet elérése érdekében vegye fel velünk a kapcsolatot és tudjon meg többet az IT security képzésünk részleteiről.

Töltse ki alábbi űrlapot és felvesszük Önnel a kapcsolatot!

LinkedIn
Érdeklődés * 
Név * 
Email * 
Telefon  
Üzenet  

Adja meg a képen látható biztonsági kódot: 

Görgess