A hálózati és az IT Security megoldások szakértője

Kalmár
István

KI_.png

Security divízió vezető

1997-ben kezdtem foglalkozni a szakmával a főiskolai tanulmányaim alatt, majd ezek után magyarországi és nemzetközi IT rendszerintegrátoroknál bővíthettem a tudásomat, mint vezető hálózati mérnök, architect és műszaki igazgató pozíciókban.

A PANOR csapatához 2018-ban csatlakoztam, mint IT Security Divízió vezető. Munkámban a villamosmérnöki tudásom mellett, közgazdász végzettségemre is támaszkodom. Mindig is érdekelt az új technológiák megismerése, folyamatosan képezem magam LAN WAN, SDWAN WIFI és IT security témakörökben a piacvezető gyártók CISCO, ARUBA, Fortinet és PaloAlto gyártók megoldásait használva.

Büszke vagyok arra, hogy a Hungexpo, az EU soros elnökségét és a Forma 1 rendezvényinek wifi és IT security megoldásait tervezhettem és üzemeltethettem. Hiszek a folyamatos önfejlesztésben, a megoldás fókuszú gondolkodásban, személyes bakancslistámon a CISCO CCIE security vizsga megszerzése a következő állomás.

A PANOR Informatikánál – a napi operáció és a csapattársak támogatása mellett – feladataim közé tartozik az innovatív útkeresés, a presales tevékenység és a project management is.

Büszke vagyok arra, hogy egy erős mérnöki csapatot sikerült felépítenünk, amely a magyar IT rendszerintegrátori piacon elsőként kaphatta meg az ARUBA Managed Service Partner minősítést.

Mottóm: "A nehézség leküzdéséhez kell egy kis idő, a lehetetlenhez valamivel több." – (Hioszti Tatiosz)

LinkedIn
Görgess