A hálózati és az IT Security megoldások szakértője

Kalmár
László

K_L_.png

Értékesítési vezető

Az ember életében meghatározó az első igazi munkahelye, ahol a feladatokhoz történő hozzáállást, a munkabírást, a minőségre való törekvést tanulja. Igazán szerencsém volt ebből a szempontból, hogy az akkor még kb. 70 fős LNX-ben kezdhettem a karrierem 1999-ben és ott tanulhattam meg mindezeket.

Az LNX-ből az évek során KFKI Zrt., majd T-Systems lett, ami számomra azt bizonyítja, hogy a minőségi magban ott a növekedési lehetőség, csak türelem kell hozzá, kitartó munka és jó táptalaj. 2023-ban ez a korszak lezárult, én is úgy döntöttem, hogy továbblépek és a Panor Informatika Zrt.-ben folytatom munkámat, ahol a minőségre, a szorgalomra, a rugalmasságra és a kreativitásra fókuszálva fogjuk megkülönböztetni magunkat a hazai IT piacon. Célunk, hogy ezen értékek mentén legyünk minőségi partnerek Ügyfeleink számára.

A Panorban megvan a nyitottság az új dolgok, a változás felé, ami a jelenlegi környezetben elengedhetetlen. A nagyobb cégekkel szemben, a rendszer-, illetve a folyamatközpontúság helyett a Panorban az Ügyfeleink igényeire koncentrálunk, szakértő partnerként segítjük megtalálni kihívásaikra a legjobb megoldásokat.

Szabadidőmben az egyik kedvenc tevekénységem a sportlövészet, ami segíti a koncentráció és a precizitás fejlődését, így megtanultam, hogy energiáimat a célra fókuszálva pontosan lőjek. A Panornál is az a célom, hogy a cég képességeihez mérten minden potenciális ügyfél minden projektje helyett csak azokra koncentráljunk, amelyeknél a legtöbb a hozzáadott értékünk, ahol kiválóan teljesíthetünk, de azokra minden erőnkkel.

LinkedIn
Görgess