A hálózati és az IT Security megoldások szakértője

A hálózati és az IT Security megoldások szakértője

A céges hálózatok már nem védhetők meg egy tűzfallal?

A hagyományos tűzfalak korlátozott képességekkel rendelkeznek, ugyanis csak portokat és protokollokat tudnak engedélyezni vagy blokkolni. A technológia fejlődése, illetve az egyre kifinomultabb támadások miatt ezek a tűzfalak egyszerűen nem képesek megfelelő védelmet biztosítani a vállalati hálózatok számára. Azonban a tűzfalaknak már nem csak a tradicionális változata létezik!

 

Az új generációs tűzfalak sokkal szofisztikáltabban tudják védeni a céges hálózatot!

Az új generációs tűzfalak a hagyományos tűzfalak számos funkcióját egyesítik (csomagszűrés, hálózati címfordítás, portcímfordítás, URL blokkolás és VPN szolgáltatás) a szolgáltatásminőségi funkcionalitással és más, a tradicionális tűzfalaknál nem használt tulajdonságokkal. Ilyen például a behatolás megelőzés, az SSL és SSH vizsgálat, a reputáció alapú malware észlelés és az alkalmazás-tudatosság.

A next-generation tűzfalak igény szerint személyre szabhatók, így a legelőnyösebb kialakítás biztosítható a felhasználók számára. Rugalmasságuknak köszönhetően a behatolások szélesebb spektrumától óvják meg az eszközöket és szervezeteket, gyakran a malware hálózatba való bejutásának megakadályozásával, ami korábban nem volt lehetséges. Ezen tűzfalak az APT-támadások kezelésében is fejlődtek, az integrált kibervédelmi szolgáltatásoknak köszönhetően.

No alt text provided for this image

Az új generációs tűzfalak a lehető leghatékonyabb védelmet nyújtják!

A folyamatosan fejlődő, célzott és kifinomult biztonsági fenyegetések elleni védekezés leghatékonyabb fizikai védelmét az új generációs tűzfalak nyújtják. 

A next-generation tűzfalak fejlett védelmi funkciói biztosítják a felhasználók és az adatok védelmét, a hálózat zavartalan működését.

Egy vállalat működéséhez vannak elengedhetetlenül szükséges alkalmazások, melyekre külön szabályrendszert tudunk létrehozni az engedélyezéshez, és emellett ki lehet tiltani a nem kívánt alkalmazásokat. Az O365 esetében az is megoldható, hogy csak a céges előfizetés legyen elérhető, és minden más, akár magán használat blokkolható legyen. A malware támadások 95%-a DNS alapú, ezeket a veszélyes URL-eket képes blokkolni egy ilyen rendszer. 

Az új generációs tűzfal képes kibontani a titkosított kapcsolatokat is, így képes ezen a szinten is blokkolni a fenyegetéseket. SD-WAN funkcionalitással több internetet használva lehet kiválasztani, hogy az üzletileg kritikus online alkalmazás mindig a legstabilabb és leggyorsabb vonalat használhassa. 

Az új generációs tűzfal nemcsak az ismert, hanem az ismeretlen fenyegetettségeket is képes blokkolni.

Keressen bennünket bővebb információért az alábbi elérhetőségen vagy az űrlap kitöltésével!

Bodor Judit
+36 30 459 4007

LinkedIn
Érdeklődés * 
Név * 
Email * 
Telefon  
Üzenet  

Adja meg a képen látható biztonsági kódot: 

Görgess