A hálózati és az IT Security megoldások szakértője

A hálózati és az IT Security megoldások szakértője

Partnereinket egy izgalmas workshopra invitáljuk!

Panor Informatika Zrt.  - 2022-10-03T121457.467.png

Szeretné megtapasztalni, amint hálózatának forgalma részletekbe menően láthatóvá válik Ön előtt? Saját kezébe venné az irányítást a hálózati alkalmazások, felhasználók és tartalmak felett? Jöjjön el a PANOR ingyenes rendezvényére, és kerüljön olyan tudás birtokába, ami a mindennapi munkáját könnyebbé teszi!

Mire számíthat, ha ott lesz?

A személyes találkozó keretében partnereinknek gyakorlati tapasztalatokat adunk át a Palo Alto Networks ML-Powered Next Generation tűzfalak üzemeltetésével kapcsolatban.

Áttekintő előadásunkat követően a labormunka során, egyéni tesztkörnyezetben konfiguráljuk a Palo Alto Network tűzfalon a security policy-kat. A folyamat során hálózatának forgalma láthatóvá válik Ön előtt, illetve megtapasztalhatja, hogy milyen, ha a saját kezében van az irányítás a hálózati alkalmazások, felhasználók és tartalmak felett. 


Panor Informatika Zrt.  - 2022-11-04T093837.550.png

A workshop során többek között kipróbáljuk:

  • miként konfiguráljuk a rosszindulatú programok és az adathalászat megelőzését szolgáló Inline ML-alapú védelmet;
  • hogyan használjuk a Policy Optimizert, amely segít a port-alapú tűzfalak világából az alkalmazás-alapú biztonsági házirendkre való áttérésben; 
  • a tűzfal TLS 1.3-mal titkosított forgalmat kibontjuk és ellenőrizzük;
  • a mobil eszközökre is kiterjesztett szabályrendszernek köszönhetően fertőzött eszközöket helyezünk karanténba a GlobalProtect™ használatával. 

Amit még tudnia kell…

A workshopot Kalmár István, a PANOR security divízió vezetője tartja. Az előadásra semmiképp se felejtse el hozni notebookját, ugyanis arra a gyakorlati résznél szükség lesz.

A rendezvény nemcsak a tudásszerzésről szól, egy kis szórakozást is belecsempészünk a napba. :) A workshopot követően a résztvevőket egy közös pizzázásra várjuk. 

Tegye magát szabaddá október 11-én, 9-14 óra között, és vegyen részt rendezvényünkön!

A részvétel ingyenes, de a labor kapacitása limitált, kérjük regisztráljon mihamarabb és biztosítsa be helyét!

A regisztráció rendkívül egyszerű, csak töltse ki űrlapunkat! >>> https://panor.hu/paloaltonetworks-workshop

Amennyiben az időpont nem megfelelő, de szeretne részt venni a workshopon, kérjük jelezze ezt e-mailben a judit.bodor@panorinformatika.hu címen. 

LinkedIn
Érdeklődés * 
Név * 
Email * 
Telefon  
Üzenet  

Adja meg a képen látható biztonsági kódot: 

Görgess