A hálózati és az IT Security megoldások szakértője

A hálózati és az IT Security megoldások szakértője

A PANOR az IT biztonsági rendezvényeken is képviselteti magát!

Áprilisi 2. cikk - 1 (2).png

A SEC-Tour Konferencia keretében ismét asztalhoz ültek az információbiztonság fejlesztéséért tenni vágyó IT vezetők, valamint a szegmensben működő vállalkozások képviselői. Az eseményről természetesen mi sem maradhattunk le! 

SEC-Tour – hogy épüljön a szakma

A konferenciasorozaton – ahogy a kezdetektől – most is a stratégiai és a szakmai beszélgetéseken kívül a kapcsolatépítésé volt a főszerep. 

A Puskás Arénában megszervezett nívós eseményen Magyarország legjobb IT security gyártói, disztribútorai és rendszerintegrátorai vettek részt. A kapcsolatépítés mellett a fejlesztés, a megszerzett tudás megosztása is fontos alkotóelemei voltak a napnak, hiszen közel 50 előadást tartottak a szakma nagyjai. 

Kalmár István kollégánk az IBM QRadar megoldását mutatta be a szakma képviselőinek, illetve a partnereknek. Az IBM-nek ez egy olyan megoldása, ami rendkívül jó IT security szolgáltatásként tud működni. Munkatársunk prezentációját nagy érdeklődés övezte, exkluzív standunkon ismerkedtünk, egyeztettünk, izgalmas szakmai beszélgetéseket bonyolítottunk le. 

Panor Informatika Zrt.  (7).png

Ha csak tehetjük, ott vagyunk a szakma rendezvényein!

Számunkra rendkívül fontos, hogy jelen legyünk a szakma  nagy eseményein, ugyanis szeretnénk megismertetni az ügyfelekkel az innovatív, hatékony technológiákat. Ugyanakkor az effajta megjelenések által demonstrálni tudjuk, hogy értünk a szakmához, és igenis jelen vagyunk a piacon. Ezeken a napokon kötetlenebb, lazább formátumban tudunk kommunikálni, mind partnereinkkel, mind konkurenseinkkel. 

A rendezvények csak most indulnak be igazán!

A Covid-19 ahogy mindent, a szakmai eseményeket is ellehetetlenítette. Most azonban nincs megállás, egymást érik a nagyívű rendezvények!  

A SEC-Tour-nak lesz egy késő nyári felvonása is, ahol szintén lehet majd találkozni velünk. Továbbá a tavasz végére szervezünk egy hibrid rendezvényt, ahol egy üzleti reggeli keretében az ügyfeleinkkel szeretnénk találkozni. Az eseményre akár online is be lehet csatlakozni. 

Találkozzunk a rendezvényeken!

 

Keressen bennünket bővebb információért az alábbi elérhetőségen, vagy az űrlap kitöltésével!

Bodor Judit
+36 30 459 4007

 

LinkedIn
Érdeklődés * 
Név * 
Email * 
Telefon  
Üzenet  

Adja meg a képen látható biztonsági kódot: 

Görgess