A hálózati és az IT Security megoldások szakértője

Soós
Tamás

ST_.png

Vezérigazgató

Szerencsésnek érzem magam, hogy a felsőoktatásban és a közoktatásban eltöltött 25 év alatt részese lehettem számtalan projektnek, amely során több olyan újítást adaptáltunk, dolgoztunk ki kollégáimmal, melyek egyéni szemléletű, innovatív megoldásai példaértékűek a hazai oktatási rendszerben.

A public szektorból a privát szektorba történő váltásomat - többek között - egy sikeresen elhárított security probléma katalizálta. Egy amerikai üzletember, Ray Kroc szerint a sikernek két fontos kulcsa van: az első, hogy megfelelő helyen legyünk a megfelelő időben, a második pedig, hogy tudjunk is ezzel mit kezdeni.

Az ipari környezetben használt technológiák kutatás-fejlesztési és inkubációs központjaként működő „tízezer fős” egyetem IT ökoszisztémájának működtetése már nagyvállalati megoldásokat kívánt. Ebben a környezetben szerzett vezetői, üzemeltetői, EU-s pályázati és vevő oldali tapasztalatommal egyfajta interpreterként segítem partnereink üzleti igényeinek megvalósítását.

Műszaki igazgató kollégámmal Turi Jánossal 2017-ben csatlakoztunk a PANOR alapítóihoz. A mi feladatunk volt egy olyan cég felépítése, amely hálózati és security megoldásokra specializálódott.

Cégünk legfontosabb értéke munkatársaink tapasztalata és tudása, melyre komoly figyelmet szentelünk. Mindig igyekeztem megtalálni azokat a munkavállalókat – szövetségeseket -, akik a részfeladatok szakértői, expertjei lettek az évek alatt. Kollégáim naprakész tudása segít reagálni az Önök IT kihívásaira és jövőbeli elképzeléseire is.

Egy vezetőnek mindig kettős cél lebeg a szeme előtt. Egyrészt megőrizni a múltból mindazt, ami jó, tartalmas, sikeres volt, másrészről felkészültnek kell lennie a folyamatosan változó igényekre, körülményekre. Ehhez kell: vezetői szándék, valamint fogadókész, nyitott és a környezetére érzékeny, innovatív „team”. Számomra nagyon inspiráló, hogy jelenleg is olyan közegben dolgozhatom, ahol a fentiek adottak.

A PANOR organikus fejlődésének titkát legjobban egy Weörös Sándor versidézet írja le: „Egyetlen ismeret van, a többi csak toldás: Alattad a föld, fölötted az ég, benned a létra.”

LinkedIn
Görgess