A hálózati és az IT Security megoldások szakértője

A hálózati és az IT Security megoldások szakértője

Újabb sikersztori: a Nemzeti Atlétikai Stadion kivitelezését támogató kamerarendszer kiépítése

Stadion - 1.png

Ismét egy izgalmas, egyben sikeres projektről számolhatunk be! 

A WHB Elektro felkért bennünket a Nemzeti Atlétikai Stadion kivitelezését támogató kamerarendszer kiépítésére. A rendszer célja az építési terület, az anyagtároló konténerek és a belépések folyamatos követése, kiegészítve olyan képelemzési funkciókkal, mint a területfigyelés és az arcfelismerés.

A feladatunk a teljes hálózati infrastruktúra kidolgozása, illetve különböző hardverek és munkaállomások szállítása volt. 

Stadion - 2..png

A főportára telepített munkaállomás segíti a személy és vagyonvédelemért felelős alkamazottak munkáját, a területek folyamatos monitorozását, illetve szükség esetén az események visszanézését. A kritikus behatolási pontokra telepített AI funkcióval rendelkező kamerák pedig szintén elősegítik a kollégák számára az azonnali beavatkozást.

A projekt nem volt kihívásoktól mentes!

Külön kihívást jelentett az építési területen informatikai hálózatot működtetni, de kollégáink ezt is sikerrel megoldották!

A adott hely jellegéből adódóan az adatátvitelben alkalmazkodnunk kellett a legkülönfélébb terepviszonyokhoz és távolságokhoz. Dolgoztunk optikával, rézkábellel és vezeték nélküli technológiával is.

Stadion - 3..png

Nagy büszkeség számunkra, hogy az egyik legjelentősebb jelenlegi hazai építési projekt kivitelezéséhez mi is hozzájárulhattunk!

 

 

 LinkedIn
Érdeklődés * 
Név * 
Email * 
Telefon  
Üzenet  

Adja meg a képen látható biztonsági kódot: 

Görgess