A hálózati és az IT Security megoldások szakértője

A hálózati és az IT Security megoldások szakértője

Csomagajánlataink

PANOR SHIELD
PANOR OCTOSHIELD

PANOR OCTOSHIELD Az OctoShield szolgáltatás fő célja, hogy magasabb szintű biztonsági szabványt biztosítson a hálózatához csatlakozó vagy a bárhonnan az internethez csatlakozó végeszközök számára. Szolgáltatásunk használatával, viszonteladó Partnereink segítségével védve lesz a kibertámadásokhoz használt rosszindulatú szoftverek nagy többségével szemben. A Cisco Systems termékeinek 
köszönhetőena vírusirtó programokon túlmutató funkciókat kínálunk.

Részletek

PANOR SHIELD
WAVESHIELD

PANOR WAVESHIELD A WaveShield szolgáltatással a kisebb, legfeljebb 50 alkalmazottat foglalkoztató szervezetek irodájukban viszonteladó Partnereink segítségével egy helyi adathálózatot és annak biztonságos internetkapcsolatát hozhatják létre, valamint a teljes hálózat és a végfelhasználók eszközeinek átlagon felüli, magas szintű biztonságát is élvezhetik, függetlenül attól, hogy LAN-hoz vannak-e csatlakoztatva
vagy sem. Mindez kezdeti beruházás nélkül.

Részletek

PANOR SHIELD
STREAMSHIELD

PANOR STREAMSHIELD A StreamShield szolgáltatással az 50-100 főt foglalkoztató közepes méretű szervezetek helyi adathálózatot hozhatnak létre irodájukban viszonteladó Partnereink segítségével, amelyet biztonságosan csatlakoztathatnak az internethez, és szakmai videokonferenciás kommunikációt folytathatnak a teljes hálózat, a videohívások és a végfelhasználói eszközök átlagfeletti, magas szintű biztonsága mellett. Mindez kezdeti beruházás nélkül.

Részletek

Szolgáltatásaink

Vállalati IT Infrastruktúra havi díjas szolgáltatásként

2021-05-12
Vállalati IT Infrastruktúra havi díjas szolgáltatásként

Az IT-eszközök kibertámadások elleni védelmének leggyakoribb problémái Hogyan előzhetőek meg az IT-biztonsági kockázatok, és hogyan állapítható meg, hogy az eszközök valóban védettek-e? Hogyan védekezhetünk hatékonyan a rosszindulatú szoftverek ellen anélkül, hogy céges belső kiberbiztonsági szakértőkre lenne szükségünk?

IT beszerzés és üzembehelyezés

2021-03-18
IT beszerzés és üzembehelyezés

Teljeskörű informatikai infrastruktúra tervezése, kialakítása és üzemeltetése. "Faltó-falig" történő megoldások, akár passzív, akár aktív hálózatról beszélünk, és természetesen a kliens oldali infrastruktúra igényeket is kielégítve.

Közbeszerzés

2021-06-22
Közbeszerzés

A Panor Informatika Zrt. közbeszerzési üzletágának egyik fő tevékenysége a Digitális Közbeszerzési Rendszer (DKR) keretein belül kötött központosított közbeszerzési keretmegállapodások alapján az államigazgatási megrendelők kiszolgálása.

Infrastruktúra üzemeltetés

2021-03-18
Infrastruktúra üzemeltetés

IT infrastruktúra üzemeltetés és támogatás

IT Security

2021-03-18
IT Security

A világ vezető gyártóinak megoldását kínálva biztosítjuk ügyfeleink részére a biztonságos és hatékony működést. Mérnökeinket folyamatosan képezzük ezáltal a legmagasabb szintű vizsgákkal rendelkeznek.

IT Audit és tanácsadás

2021-03-18
IT Audit és tanácsadás

A szervezet jelenlegi infrastruktúrájának és üzemeltetési gyakorlatának információbiztonsági felmérése. A felmérés célja azon üzemeltetési gyakorlatok és infrastrukturális elemek madártávlatból való (high level) feltérképezése, melyek magas információbiztonsági és ezáltal üzletmenet biztonsági kockázatot jelentenek a szervezet számára.A feladat keretein belül, a feltárt hiányosságok ismeretében javaslatot tennénk azok megoldására, illetve priorizálja a javasolt javító intézkedéseket.

SD-WAN

2021-03-18
SD-WAN

MPLS helyett SD-WAN. Költségoptimalizáció, security és saját kézben tartott, korszerű menedzsment.

ARUBA Managed Service

2021-03-18
ARUBA Managed Service

Managed Service szolgáltatásunk keretein belül biztosítunk teljeskörű infrastruktúrát és szolgáltatásokat egy kézből, havidíjas konstrukcióban.

CISCO Meraki

2021-03-18
CISCO Meraki

Wi-Fi, Hálózat, IT Biztonság, SD-WAN, Végponti eszközök menedzsmentje, okos kamerarendszer.

Görgess