A hálózati és az IT Security megoldások szakértője

A hálózati és az IT Security megoldások szakértője

Veszélyben a kisvállalkozások! – a kiberbűnözőknek még mindig könnyű célpontot jelentenek

Panor Informatika Zrt.  (8).png

A kisvállalatok többsége még mindig nem fektet kellő hangsúlyt arra, hogy adataik biztonságban legyenek. Ad hoc módon üzemelnek, mit sem törődve azzal, hogy bizalmas információik az esetleges támadásoktól védve legyenek, hiszen „miért épp bennünket támadnának meg a kiberbűnözők?”. Pedig ma, amikor már szinte minden áttevődött az online térbe, bármely vállalat számára nagy fenyegetést jelenthetnek a webes támadások. 

A biztonsági háló hiánya miatt elveszhetnek akár azok a céges adatok is, amikkel napi szinten dolgoznak. Ez akár több napi leállást is eredményezhet, ami anyagiakban is hatalmas károkkal járhat. Nem is beszélve arról, hogy a partnerek, ügyfelek adatainak elvesztése komoly jogi procedúrába is keverheti a vállalatokat.  

Panor Informatika Zrt.  (9).png

A céges adatok nem csak jelentős beruházás árán védhetők meg! 

Ha a vállalati információk tárolásáról van szó, a legtöbben egyből a szerverekre gondolnak. Sok cég valóban saját szerverekkel rendelkezik, amiket szervertermekben tárolnak. Ennek a hátulütője, hogy amennyiben a cég növekedésével, az információk gyarapodásával nem terveznek már a beruházás pillanatában, akkor azt időközönként muszáj cserélni, viszont ha számolnak ezzel, akkor már alapból egy nagyobb beruházásra van szükség. De ahhoz, hogy a céges adatok biztonságban legyenek, nem csak ez az egyetlen megoldás, amivel kalkulálni lehet.

A felhő alapú informatika nemcsak biztonságos, de költséghatékony és könnyen skálázható is!

A felhő alapú informatika soha nem látott távlatokat nyitott az IT világában. Előnyeit többek között a vállalatok élvezhetik, akik számára ezáltal hihetetlenül egyszerűvé vált a adatok, információk biztonságos tárolása. 

A  privát felhő nagy előnye, hogy egyetlen szervezet igényeire lehet szabni, így 100%-ban hatékony és praktikus megoldást tud nyújtani. 

Panor Informatika Zrt.  (10).png

Pénztárcabarát

A költségek optimalizálása minden szervezet számára fontos, ám a professzionális cégek ezt úgy érik el, hogy közben a minőségből sem engednek. A privát felhő maximális biztonságot nyújt, miközben rugalmasságának köszönhetően kevesebb kiadással kell számolni. Nem szükséges drága szerverekbe fektetni, infrastruktúrát kiépíteni, hiszen a felhő segítségével havidíjas alapon lehet biztonságosan tárolni az adatokat. 

Skálázható

A privát felhő néhány napon belül a vállalati igényekhez igazítható, így csak azért kell fizetni, amire valóban szükség mutatkozik. Felesleges kiadások nem terhelik a céges kasszát. Csupán egy redundáns internetelérésre van szükség, hogy a központ tudjon kommunikálni a felhővel. 

Biztonságos

A magán felhő maximális biztonsági szintjéhez kétség sem férhet hozzá. A céges erőforrásokat csak egyetlen vállalat használja, így az ellenőrzés és az adatvédelem is magasabb szintet tud megütni. 

A privát felhő akár pénzintézetek számára is tökéletes választás, de minden olyan cégnek jól jöhet, ahol az adatok védelme kiemelten fontos. 

Amennyiben biztonságban szeretné tudni cége adatait, vegye fel a kapcsolatot velünk, mi segítünk eligazodni az IT security világában! Keressen bennünket bizalommal az alábbi elérhetőségen, vagy a lenti űrlap kitöltésével!

Bodor Judit
+36 30 459 4007

 

LinkedIn
Érdeklődés * 
Név * 
Email * 
Telefon  
Üzenet  

Adja meg a képen látható biztonsági kódot: 

Görgess