A hálózati és az IT Security megoldások szakértője

A hálózati és az IT Security megoldások szakértője

Hogyan segíthet a cégeknek a válság átvészelésében a PANOR?

Hogyan segíthet - 1.png

A vállalatok többsége elkezdett felkészülni a szűkebb esztendőkre. Spórolnak, ahol csak lehet, átszervezik folyamataikat, összevonnak feladatköröket, egyes projekteket befagyasztanak. Csakhogy mindez a fejlődésnek, a bevételek növekedésének is jókora gátat szab. Pedig az esetek többségében úgy is lehet takarékos üzemmódra váltani, hogy az ne járjon visszaeséssel. 

A cégvezetők többségét félelemmel töltötte, illetve tölti el a globális válság egyre látványosabban észlelt hatásai. Takarékossági megfontolásból számos projektet, beruházást állítottak le, hogy ezáltal a nagyobb összegű kiadásoktól megkíméljék magukat. 

A recesszió másként is átvészelhető!

Pánikhelyzetben sokszor elfelejtődik, hogy az effajta meghátrálás épp ellenkező hatást válthat ki, mint ami a cél lett volna vele. Hiszen gondoljunk csak bele: tényleg jó ötlet pont azon spórolni, ami több bevételt hoz a vállalat számára? 

Ahhoz, hogy a cégek ne csak átvészeljék a gazdasági visszaesést, hanem a lehető legtöbbet hozzák ki magukból ebben az időszakban is, nem a leállásra, hanem az átszervezésre kell törekedni. 

Hogyan segíthet - 2.png

A PANORNAK a válságra is van válasza!

Nem kell leállítani a beruházásokat! Menedzselt szolgáltatásunk (MSP) igénybevételével a nagy összegű befektetések kisebb, jól tervezhető kiadásokká mérséklődnek. Ennek köszönhetően a projektek nagyobb beruházások nélkül folytathatók. 

Szolgáltatásunk segítségével az üzleti folytonosság biztosíthatóvá, az IT költések pedig kiszámíthatóvá válnak. 

Hogyan kell elképzelni a gyakorlatban a menedzselt szolgáltatást?

A Managed Service keretein belül a vállalatok teljes körű infrastruktúrát és kiszolgálást kapnak, egy kézből, havidíjas konstrukcióban. Ennek értelmében a vállalkozásoknak házon belül nem kell drága készülékekbe fektetni, nem szükséges külön rendszergazdát, informatikai csapatot, IT biztonsági szakembereket alkalmazni. 

Egy cég biztosítja az eszközöket, illetve a 0-24 órás szolgáltatást. Bármilyen meghibásodás, esetleg hackertámadás merül fel, a megbízott menedzselt szolgáltató meg kell, hogy oldja. 

Hogyan segíthet - 3.png

A kiszervezés nagy előnye, hogy jóval költséghatékonyabb, mint az állandó munkatársak megfizetése, illetve a megbízás rugalmasabb keretek között tartható. 

A saját állomány külsős partnerekre cserélése egyre népszerűbb működési forma már a hazai vállalatok körében is. 

A válság sikeres átvészelésében számíthat a PANOR támogatására. 

Vegye fel velünk a kapcsolatot, és beszéljünk a lehetőségekről!

LinkedIn
Érdeklődés * 
Név * 
Email * 
Telefon  
Üzenet  

Adja meg a képen látható biztonsági kódot: 

Görgess