A hálózati és az IT Security megoldások szakértője

A hálózati és az IT Security megoldások szakértője

KELine az argentin marha szemszögéből

Panor Informatika Zrt.  (73).png

Evita Perón, tüzes tangók, színes utcák, évek óta tartó abszurd tüntetések és persze a jó öreg szocializmus – mi ezt az oldalát láttuk Buenos Airesnek. És mi az, amit ízleltünk? Isteni marhasteakeket! Mert az argentin hús – amihez hozzá sem kell tenni, mert annyira magától értetődő, hogy marháról van szó – az, ami egységbe forrasztja a nemzetet… 

A PANOR Informatika csapata a KELine jóvoltából látogathatott Dél-Amerika második legnagyobb területű országába. Az izgalmas, színes, az európai ember számára néha megdöbbentő kultúra megismerése garantáltan felejthetetlen élményt nyújtott mindannyiunk számára. 

Panor Informatika Zrt.  (74).png

Mit láthatott az argentin marha a KELine-ból?

A KELine egy dinamikusan fejlődő kábelezési rendszerekkel foglalkozó vállalat. Termékei több mint 20 éves kutatómunka gyümölcsei, amelybe mérnökök, műszaki dolgozók és mérési szakemberek fektették be tudásuk legjavát. 

A KELine gyorsan terjeszkedett az elmúlt tíz évben, különösen az európai piacon, de 2006 óta Dél-Amerikában, a Buenos Aires-i képviseleten keresztül is. 

Panor Informatika Zrt.  (75).png

Évek óta a KELine-al dolgozunk!

Megközelítőleg négy-öt éve működünk együtt a KELine-al. Korábban sokáig kerestük a kábelezési munkák elvégzéséhez a legjobb partnert, ám ma már nem kérdéses, hogy ezt a KELine-ban megtaláltuk. 

Számos projekten dolgoztunk már együtt – többek között a kiskunhalasi járványkórházat is az ő termékeikkel valósítottuk meg –, egyrészt azért, mert a legjobb ár-érték arányt ők kínálják, másrészt pedig valóban értenek ahhoz, amit csinálnak, miközben rendkívül gyorsak és rugalmasak is.

A megkeresések után gyorsan kapunk árajánlatot, illetve szükség esetén szinte azonnal ki tudják nyitni a magyarországi raktárat. De persze a központból, Szlovákiából is gyorsan be lehet szerezni a szükséges anyagokat. Ez nagy versenyelőny számunkra azokkal a vállalatokkal szemben, akik Kínából – hihetetlenül hosszú szállítási feltételek mellett – szerzik be az eszközöket, alapanyagokat. 

Mi nemcsak munkánkra, hanem a használt alapanyagokra, illetve a határidők betartására is igényesek vagyunk.

Célunk, hogy egyre több komplex projekten dolgozhassunk, az alapoktól, tehát a kábelezéstől kezdve jelen legyünk. Reméljük, hogy ebben még nagyon sokáig partnerünk lesz a KELine

Ezúton is köszönjük a cégnek, hogy Dél-Amerikába invitált bennünket. Felejthetetlen élmény volt! 

 

LinkedIn
Érdeklődés * 
Név * 
Email * 
Telefon  
Üzenet  

Adja meg a képen látható biztonsági kódot: 

Görgess