A hálózati és az IT Security megoldások szakértője

Panor

Mivel
foglalkozunk?

A PANOR Informatika Zrt. a hálózati és az IT Security megoldások szakértője.
A világ vezető gyártóinak információ technológiai megoldásait képviselve segítünk ügyfeleinknek olyan megoldásokat kiépíteni, melyek hatékonyan és gazdaságosan támogatják üzletmenetüket a folyamatosan változó igényeket támasztó hétköznapokban. Világszerte naponta egymillió eszközt kapcsolnak a hálózatra, melyeknél már elvárás, hogy a szoftverek sebességével működjenek és a biztonságukat ne lehessen megkérdőjelezni.

A hálózati és az IT Security megoldások szakértője

Eredményeink
számokban

2036 db telepített Wi-Fi Access Point

523 db  üzembehelyezett switch

311 db installált tűzfal

Több mint 75 elégedett ügyfél

Blog

Fortinet Security Fabric

Fortinet Security Fabric

A Security Fabric lehetővé teszi a digitális innovációs eredmények kompromisszum nélküli elérését a vállalatok számára egy olyan kiberbiztonsági platformot szolgáltatva, mely átláthatóságot biztosít a teljes digitális támadási felületre a jobb kockázatkezelés érdekében, integrált megoldásokat biztosít a különböző eszközök támogatásából adódó komplexitás csökkentésére, valamint a munkafolyamat-automatizálási lehetőségének köszönhetően gyorsítja az üzemeltetési folyamatot és az eseményekre való válaszadást.

Részletek
Az IT security hiánya jelentős károkat okozhat vállalata számára!

Az IT security hiánya jelentős károkat okozhat vállalata számára!

Az informatikai rendszerek a cégek alapműködésére nagy befolyást gyakorolnak, hiszen szinte minden digitalizálva, gépesítve van. Emiatt rendkívül fontos, hogy a hálózatok megfelelően legyenek kiépítve, illetve kellő figyelem helyeződjön az informatikai biztonságra. Tapasztalataink szerint azonban a legtöbb vállalat csak valamilyen negatív esemény után kezd fókuszálni az IT security-re.

Részletek
Cége IT részlege így fókuszálhat a lényegre, a bizniszre!

Cége IT részlege így fókuszálhat a lényegre, a bizniszre!

A vállalatok informatikai osztályán jellemzően erőforráshiány van, sőt egyes helyeken egyáltalán nem tudnak szakembereket biztosítani. Ez állandó leterheltséget, illetve káoszt eredményezhet. Az informatikusoknak a munkaidejük nagy részében egyszerű, a működéshez mégis elengedhetetlen problémákat kell megoldaniuk. Így sokszor nem tudnak a legfontosabb területre, az üzleti célú feladatokra, fejlesztésekre koncentrálni.

Részletek
Egyetlen megoldással garantálható az összes futó alkalmazás biztonsága

Egyetlen megoldással garantálható az összes futó alkalmazás biztonsága

A vállalatoknak muszáj megerősíteniük a hálózatuk biztonságát, a szervezet személyes, érzékeny adatainak védelme érdekében. Ezt indokolja, hogy az adatszivárgással járó incidensek exponenciális növekedésnek indultak, a strukturálatlan adatok burjánzanak, illetve szabályozó rendelkezések jelentek meg – például a GDPR – amelyeknek kötelező eleget tenni.

Részletek

Szolgáltatások

Vállalati IT Infrastruktúra havi díjas szolgáltatásként

<b>Vállalati IT Infrastruktúra</b> havi díjas szolgáltatásként

Az IT-eszközök kibertámadások elleni védelmének leggyakoribb problémái

Hogyan előzhetőek meg az IT-biztonsági kockázatok, és hogyan állapítható meg, hogy az eszközök valóban védettek-e?

Hogyan védekezhetünk hatékonyan a rosszindulatú szoftverek ellen anélkül, hogy céges belső kiberbiztonsági szakértőkre lenne szükségünk?

Részletek

IT beszerzés és üzembehelyezés

IT beszerzés és üzembehelyezés

Teljeskörű informatikai infrastruktúra tervezése, kialakítása és üzemeltetése.

"Faltó-falig" történő megoldások, akár passzív, akár aktív hálózatról beszélünk, és természetesen a kliens oldali infrastruktúra igényeket is kielégítve.

Részletek

Közbeszerzés

Közbeszerzés

A Panor Informatika Zrt. közbeszerzési üzletágának egyik fő tevékenysége a Digitális Közbeszerzési Rendszer (DKR) keretein belül kötött központosított közbeszerzési keretmegállapodások alapján az államigazgatási megrendelők kiszolgálása.

Részletek

Infrastruktúra üzemeltetés

Infrastruktúra üzemeltetés

IT infrastruktúra üzemeltetés és támogatás

Részletek

IT Security

IT Security

A világ vezető gyártóinak megoldását kínálva biztosítjuk ügyfeleink részére a biztonságos és hatékony működést. Mérnökeinket folyamatosan képezzük ezáltal a legmagasabb szintű vizsgákkal rendelkeznek.

Részletek

IT Audit és tanácsadás

IT Audit és tanácsadás

A szervezet jelenlegi infrastruktúrájának és üzemeltetési gyakorlatának információbiztonsági felmérése. A felmérés célja azon üzemeltetési gyakorlatok és infrastrukturális elemek madártávlatból való (high level) feltérképezése, melyek magas információbiztonsági és ezáltal üzletmenet biztonsági kockázatot jelentenek a szervezet számára.
A feladat keretein belül, a feltárt hiányosságok ismeretében javaslatot tennénk azok megoldására, illetve priorizálja a javasolt javító intézkedéseket.

Részletek

SD-WAN

SD-WAN

MPLS helyett SD-WAN. Költségoptimalizáció, security és saját kézben tartott, korszerű menedzsment.

Részletek

ARUBA Managed Service

ARUBA Managed Service

Managed Service szolgáltatásunk keretein belül biztosítunk teljeskörű infrastruktúrát és szolgáltatásokat egy kézből, havidíjas konstrukcióban.

Részletek

CISCO Meraki

CISCO Meraki

Wi-Fi, Hálózat, IT Biztonság, SD-WAN, Végponti eszközök menedzsmentje, okos kamerarendszer.

Részletek

Írjon nekünk
Tervezzünk
közösen

Kapcsolat

Név * 
Email * 
Tárgy  
Üzenet * 

Adja meg a képen látható biztonsági kódot: 

Görgess