A hálózati és az IT Security megoldások szakértője

A hálózati és az IT Security megoldások szakértője

Miként növelheti üzleti hatékonyságát egy kamerarendszer segítségével?

Panor Informatika Zrt.  (18).png

Mint tudjuk, a biztonsági kamerarendszerek segítségével a vállalkozások felügyelhetik telephelyüket, megelőzhetik a lopásokat és betöréseket, valamint hatékonyabban reagálhatnak az esetleges bűncselekményekre. Azonban a biztonsági rendszerek szerepe ma már ennél sokkal többet takar: a modern technológia kreatív és innovatív módon használható fel az üzleti folyamatok javítására és a hatékonyság maximalizálására. 

Az alábbiakban feltárjuk, hogyan lehet a biztonsági kamerarendszereket stratégiai eszközként alkalmazni az üzleti célok elérésében, és hogyan járulnak hozzá a vállalati hatékonyság és produktivitás növeléséhez.

1. A nagy kockázatú területek megfigyelése

A veszélyes vegyi anyagokat tartalmazó termelési létesítményekben sokszor több olyan magas kockázatú terület is van, ahová az alkalmazottaknak csak korlátozott belépési engedélyük van. A kamera elhelyezése ezeken a helyeken kiküszöböli annak kockázatát, hogy egy személynek fizikailag kelljen felügyelnie a teret, illetve lehetővé teszi a valós idejű megfigyelést. A kamerákat balesetveszélyes területeken is elhelyezheti, így ha mégis bekövetkezik egy incidens, azonnal tudomást szerezhet róla.

Panor Informatika Zrt.  (19).png

2. A biztonsággal kapcsolatos költségek csökkentése

A videófelügyelet összességében sokkal olcsóbb, mint biztonsági személyzetet alkalmazni minden stratégiai helyszínen. A kamerák egyre kisebbek és egyre nagyobb teljesítményűek, ami ezeket a felügyeleti rendszereket jó választássá teszi egy jól működő biztonsági rendszer kiépítéséhez.

3. Kényelmes valós idejű felügyelet

Hagyományosan a videófelügyelethez az kellett, hogy a vállalkozás egy plusz személyt alkalmazzon, aki a helyszínen maradva figyeli a valós idejű felvételeket. Az új, fejlett technológiával azonban a megfigyelés távoli számítógépről, mobiltelefonról és táblagépről is elvégezhető. A biztonsági kamerarendszerrel pedig a nap 24 órájában rögzíthetők az ingatlanon zajló tevékenységek.

4. A videófelügyelet megakadályozhatja a lopást

A kamerák stratégiai elhelyezése segíthet megelőzni a vandalizmust, a betöréseket vagy akár a belső lopásokat. A kiskereskedelmi üzletek esetében a forró pontokon" elhelyezett kamerák elrettenthetik a tolvajokat. 

Panor Informatika Zrt.  (20).png

5. Bűnügyi bizonyítékként is felhasználhatók 

A biztonsági kamerák rendkívül hasznosak, ha bűncselekményt követnek el a vállalaton belül. A felvételek segíthetnek az elkövető azonosításában, megmutathatják a vezetőségnek és a rendőrségnek az eset pontos helyszínét, és büntetőjogi bizonyítékként szolgálhatnak egy esetleges jogi ügyben.

6. Belső viták megoldása

Az alkalmazottak közötti viták minden vállalkozásban előfordulhatnak, függetlenül a cég méretétől. Gyakran nagyon nehéz lehet megérteni, hogy mi történt, amikor több fél nézőpontját halljuk. Egy videokamerával azonban ténylegesen látja a szabálytalanságok bizonyítékait, ami nagyban segítheti az incidensek kezelését, illetve megoldását.

 

A biztonsági kamerarendszerek és egyéb vagyonvédelmi megoldások napjainkban alapvető fontosságúak minden vállalkozás számára. A PANOR, mint a biztonságtechnikai szolgáltatások szakértője, a leginnovatívabb és legmegbízhatóbb megoldásokat kínálja ügyfeleinek. Ha vállalkozása hatékonyságát és biztonságát szeretné maximalizálni, és megóvni értékeit, akkor válassza a PANOR-t!.

Tegyük együtt vállalkozását biztonságossá és sikeressé azáltal, hogy az IT-biztonság és vagyonvédelem terén a legjobb megoldásokat alkalmazzuk!

Keressen bennünket bizalommal elérhetőségeink egyikén, vagy vegye fel velünk a kapcsolatot a lenti űrlap kitöltésével!

LinkedIn
Érdeklődés * 
Név * 
Email * 
Telefon  
Üzenet  

Adja meg a képen látható biztonsági kódot: 

Görgess